Kompostabilna BIOrazgradiva mreža za pakiranje – za hranu

BioNet je biorazgradljiva cjevasta bioplastična ekstrudirana mreža koja se koristi u pakiranju hrane hrane poput voća, povrća, mesa i morskih plodova.
Više vrsta mrežica, različitih veličina i debljina, kao i raznolikost raspoloživih promjera, ovoj kategoriji mreža daju veliku raznolikost upotrebe u skladu s okolišem.

Naša Biorazgradiva mreža je izrađena od kompostabilnog polimera certificiranog prema EN13432 i podvrgnuta ispitivanju dezintegracije u kompostirajućim uvjetima u laboratorijskim razmjerima u skladu s ISO20200 “Plastika – određivanje stupnja raspadanja materijala plastika u uvjetima kompostiranja simulirana u laboratorijskom ispitivanju “postižući potpunu dezintegraciju za manje od 90 dana.

Nakon postizanja ovih rezultata pokrenuti su postupci kod certifikacijskog tijela TÜV Austria za dobivanje certifikata OK COMPOST na pakirnoj mreži ROM Plastica.

Mreža je također bila podvrgnuta akreditiranom laboratoriju cjelokupnim i specifičnim migracijskim analizama koje zahtijevaju nacionalni i europski propisi u pogledu pakiranja hrane, dobivanja pogodnosti za kontakt s hranom.Glavne značajke:
  • Kompostabilna Biorazgradiva mreža
  • Izrađena certificiranim polimerom
  • Namijenjena kontaktu s hranom
  • U skladu s europskim standardima

Kompostabilna biorazgradiva mreža izrađena je certificiranim polimerom. Sirovina je namijenjena kontaktu s hranom u skladu s europskim standardima.


EN 13432:2002         ISO20200


 

    Zatraži informacije o ovom proizvodu